Vid Visjön i Oviksfjällen

torsdag 20 juni 2013

Almedalsveckan 2013I samma vecka som Ovikenveckan 30 juni-7 juli samlas folk i Visby till traditionell politisk vecka.
Folkkampanjen har sänt ut ett digert program, som börjar på min födelsedag 2 juli och pågår till 5 juli i St. Hansskolan. Vi är alternativet för dig som vill något annat.
Vi är alternativet för dig som tror på en framtid för världen
Vi är alternativet för dig som vill arbeta tillsammans med andra för att nå målet
Det är dags nu för omställning av samhället från miljömord till livsvänligt. 
Nu är det vi som ska finna politiker som vill finna vägen till ett samhälle fritt från våld, hat,  överkonsumtion och krig! 
Vårt land ingår i den rika världen, den del av världen som förbrukar 80% av resurserna, medan 80% av världens folk får resten, dvs dela på 20%. om nu alla ska dela på allt, då måste de rika bjuda till!
Tips: Slopa vapenindustrin och krigen, stoppa kemiföretagen som förgiftar miljön, tillbaka till naturen. Stäng gruvorna, börja återvinna! Stäng av reaktorerna som tillverkar livsfarligt avfall! Mer tid för familjen att ta hand om varandra! Planekonomi kanske

Det är svårt att tänka nytt! Men det är nödvändigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Civilingenjör CTH M68. Nästan 25 år arbetade jag vid Volvo PV. M 68 står för Maskinteknik och examensår (29 februari) maskinteknik, där ingår studier av hållfasthetslära, korrosion, ångturbiner, ånggeneratorer, förbränningsmotorer, konstruktionsmaterial, även polymera. Mina specialämnen blev textila, material, konfektion, spinning, tygframställningsmaskiner (väv, trikå, flor, nålfilt). Nu har jag börjat gräva lite i vad som händer i riksdagshuset, det hade jag inte tid till när jag jobbade. Då förlitade jag mig på att politiker tänkte avskaffa kärnkraft, skatteväxla, utnyttja rationalisering till att minska tiden för lönearbete. Vi blev lovade 1980 att kärnkraften skulle fasas ut till 2010. Tänk vad många med mig som gick på den "visionen". Nu må arbetet vändas för att rädda vår livsmiljö och skippa konkurrens, köp, slit och släng!

Bloggintresserade