Vid Visjön i Oviksfjällen

lördag 12 december 2009

Tur att några tar sig tid

Här sitter man i stugvärmen och fördriver tiden med att kolla skidsport på TV i stället för att klättra på väggarna. Tur att några andra brinner för att rädda klimatet!
Kolla här!
Obamas framtidsvisioner om att skapa en kärnvapenfri värld visar att han är en värdig fredspristagare och att kärnkraftsindustrin nu kan packa ihop så länge deras besparingar räcker.
Att somliga krig behövs vet ju alla som levde under andra världskriget när en dåre höll på att ta över. Kunde det ha stoppats tidigare?
Här finns ytterligare en hälsning från Köpenhamn!
Alla som vill ha kärnkraftsavfall i sin trädgård, räck upp handen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Civilingenjör CTH M68. Nästan 25 år arbetade jag vid Volvo PV. M 68 står för Maskinteknik och examensår (29 februari) maskinteknik, där ingår studier av hållfasthetslära, korrosion, ångturbiner, ånggeneratorer, förbränningsmotorer, konstruktionsmaterial, även polymera. Mina specialämnen blev textila, material, konfektion, spinning, tygframställningsmaskiner (väv, trikå, flor, nålfilt). Nu har jag börjat gräva lite i vad som händer i riksdagshuset, det hade jag inte tid till när jag jobbade. Då förlitade jag mig på att politiker tänkte avskaffa kärnkraft, skatteväxla, utnyttja rationalisering till att minska tiden för lönearbete. Vi blev lovade 1980 att kärnkraften skulle fasas ut till 2010. Tänk vad många med mig som gick på den "visionen". Nu må arbetet vändas för att rädda vår livsmiljö och skippa konkurrens, köp, slit och släng!

Bloggintresserade