Vid Visjön i Oviksfjällen

tisdag 20 april 2010

Alliansfrihet framför allt!

Alliansfrihet önskas! Med anledning av Nato-övningen i Norrland. Vi måste försvara vår alliansfrihet! Nu i dubbel bemärkelse. Valet i september ligger för sent för att stoppa Nato-övningen! Hur gör vi då? Den andra alliansen stoppar vi den 19 september om inte redan i juni. Aha!
Om inte regeringens motion beträffande kärnkraftens framtid går igenom, då faller ju regeringen och vi får stopp på Nato-övningen också. Så får det bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Civilingenjör CTH M68. Nästan 25 år arbetade jag vid Volvo PV. M 68 står för Maskinteknik och examensår (29 februari) maskinteknik, där ingår studier av hållfasthetslära, korrosion, ångturbiner, ånggeneratorer, förbränningsmotorer, konstruktionsmaterial, även polymera. Mina specialämnen blev textila, material, konfektion, spinning, tygframställningsmaskiner (väv, trikå, flor, nålfilt). Nu har jag börjat gräva lite i vad som händer i riksdagshuset, det hade jag inte tid till när jag jobbade. Då förlitade jag mig på att politiker tänkte avskaffa kärnkraft, skatteväxla, utnyttja rationalisering till att minska tiden för lönearbete. Vi blev lovade 1980 att kärnkraften skulle fasas ut till 2010. Tänk vad många med mig som gick på den "visionen". Nu må arbetet vändas för att rädda vår livsmiljö och skippa konkurrens, köp, slit och släng!

Bloggintresserade