Vid Visjön i Oviksfjällen

tisdag 26 januari 2010

Låt oss inspirerasIngeborg i Västerås skickar mig härliga motståndsbilder från sitt hemland. Här är Vattenfalls stora ansvar i Tyskland i fokus.
Läs gärna också om planerad ballongdemo, de ska sändas upp i 10000-tals och föreställa radioaktiva moln. Den som hittar en ballong ska skicka in adresslappen till en angiven adress och sedan ska det upprättas statistik över spridningen.
Ballongerna är gula med varningsmärket i svart. Ballongerna är nedbrytbart naturgummi med ECO-bomullssnöre!
Du kan också köpa ballonger där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Civilingenjör CTH M68. Nästan 25 år arbetade jag vid Volvo PV. M 68 står för Maskinteknik och examensår (29 februari) maskinteknik, där ingår studier av hållfasthetslära, korrosion, ångturbiner, ånggeneratorer, förbränningsmotorer, konstruktionsmaterial, även polymera. Mina specialämnen blev textila, material, konfektion, spinning, tygframställningsmaskiner (väv, trikå, flor, nålfilt). Nu har jag börjat gräva lite i vad som händer i riksdagshuset, det hade jag inte tid till när jag jobbade. Då förlitade jag mig på att politiker tänkte avskaffa kärnkraft, skatteväxla, utnyttja rationalisering till att minska tiden för lönearbete. Vi blev lovade 1980 att kärnkraften skulle fasas ut till 2010. Tänk vad många med mig som gick på den "visionen". Nu må arbetet vändas för att rädda vår livsmiljö och skippa konkurrens, köp, slit och släng!

Bloggintresserade