Vid Visjön i Oviksfjällen

lördag 21 november 2009

Läs och häpna!

Ur tidningen "Härnösands Arbetarkommun"
Tidigare ordförande i Vattenfall informerade regeringen om kärnkraftsansvar. Fick sparken av Maud Olofsson - påstods vara socialdemokrat.
20 november 2009 23:16

SVT TT uppger att förre ordförande i Vattenfall Dag Klackenberg som avgick före stämman 2008 hävdar att regeringen informerades om ansvaret vid kärnkraftsolyckor. Maud Olofsson fick honom att säga att han själv valt att sluta. Nu vill han dock säga som det var. Han fick sparken för att de trodde han var socialdemokrat

2 kommentarer:

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Civilingenjör CTH M68. Nästan 25 år arbetade jag vid Volvo PV. M 68 står för Maskinteknik och examensår (29 februari) maskinteknik, där ingår studier av hållfasthetslära, korrosion, ångturbiner, ånggeneratorer, förbränningsmotorer, konstruktionsmaterial, även polymera. Mina specialämnen blev textila, material, konfektion, spinning, tygframställningsmaskiner (väv, trikå, flor, nålfilt). Nu har jag börjat gräva lite i vad som händer i riksdagshuset, det hade jag inte tid till när jag jobbade. Då förlitade jag mig på att politiker tänkte avskaffa kärnkraft, skatteväxla, utnyttja rationalisering till att minska tiden för lönearbete. Vi blev lovade 1980 att kärnkraften skulle fasas ut till 2010. Tänk vad många med mig som gick på den "visionen". Nu må arbetet vändas för att rädda vår livsmiljö och skippa konkurrens, köp, slit och släng!

Bloggintresserade