Vid Visjön i Oviksfjällen

tisdag 17 november 2009

Rösta på klimatlobbyns värsting

Aha! tänkte jag, nu kan vi rösta på Maud, men hon var inte nominerad, inte Josefsson heller. Idén var ju superbra. Maud får bli årets svensk då, då!

Nej, jag ombeds rösta på en av de nominerade, som mest försöker sabotera ett amerikanskt lagförslag för att minskade utsläpp. Det företaget ska belönas med "Den Arga Sjöjungfruns Pris". Rösta för 13 december.
Häftig youtube-animation ingår på länken här
Visst är det bra med internet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Civilingenjör CTH M68. Nästan 25 år arbetade jag vid Volvo PV. M 68 står för Maskinteknik och examensår (29 februari) maskinteknik, där ingår studier av hållfasthetslära, korrosion, ångturbiner, ånggeneratorer, förbränningsmotorer, konstruktionsmaterial, även polymera. Mina specialämnen blev textila, material, konfektion, spinning, tygframställningsmaskiner (väv, trikå, flor, nålfilt). Nu har jag börjat gräva lite i vad som händer i riksdagshuset, det hade jag inte tid till när jag jobbade. Då förlitade jag mig på att politiker tänkte avskaffa kärnkraft, skatteväxla, utnyttja rationalisering till att minska tiden för lönearbete. Vi blev lovade 1980 att kärnkraften skulle fasas ut till 2010. Tänk vad många med mig som gick på den "visionen". Nu må arbetet vändas för att rädda vår livsmiljö och skippa konkurrens, köp, slit och släng!

Bloggintresserade